top of page

Masterclasses door Zeger Garré

 

Welkom, Ik ben Zeger Garré, reeds 30 jaar gepassioneerd fotograaf en de founder van Loftstudio85. Ik ben niet alleen fotograaf, maar ook en vooral een verhalenverteller met mijn lens als pen en mijn foto’s als woorden. Met drie gepubliceerde boeken die mijn reis door de wereld van mode en portretfotografie documenteren, sta ik hier vandaag om mijn meest waardevolle bezit te delen: mijn kennis en ervaring.

 

ik sta klaar om mijn geheimen te onthullen over het creëren van beelden die in de herinnering blijven hangen. Mijn eerste masterclass omvat Portret- modefotografie:  "Het Omgaan met Modellen", De Kunst van Portretfotografie". Het is een diepgaande verkenning van de delicate relatie tussen fotograaf en model. Van het opbouwen van vertrouwen en communicatie tot het vangen van de unieke persoonlijkheid van elk individu, deze cursus is een onmisbare gids voor het maken van adembenemende portretten die de ziel raken.

 

Vervolgens duiken we met de tweede masterclass dieper de wereld van licht in.  "Werken met Natuurlijk Licht en De Magie van Licht en Schaduw” dompelt deelnemers onder in de subtiliteiten van licht en hoe het te gebruiken als een krachtig instrument in fotografie. Van gouden uur tot diffuus daglicht, leer ik mijn cursisten hoe ze de natuurlijke schoonheid van licht kunnen benutten om verbluffende resultaten te bereiken zonder te vertrouwen op kunstmatige verlichting.

 

Wat mijn ‘masterclass’ echt onderscheidt, is niet alleen de technische kennis die ik deel, maar ook de persoonlijke inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen reis in de wereld van de modefotografie. In LoftStudio85, omringd door gelijkgestemde ‘creatieveling’ en de prachtige omgeving, beloven mijn lessen niet alleen een verrijking van je vaardigheden, maar ook een inspirerende reis naar fotografisch meesterschap.

 

De masterclasses gaan door bij Loftstudio85 te Gentbrugge www.loftstudio.be . Onze fotostudio is een oase van creativiteit en verfijning gelegen in het hart van België. Met zijn minimalistische elegantie en overvloed aan natuurlijk licht is Loftstudio85 niet alleen een fotostudio, maar een bron van inspiratie voor fotografen van alle niveaus.

 

Boek je masterclass en ontdek de kracht van jouw lens om tijdloze verhalen vast te leggen via (nog in/aanvullen)

Zeger_Garré_-_Joyce_1.jpg

Wil je erbij zijn?
Schrijf je dan nu in !

Zaterdag

24/08/24

Van 9u30 – 18u00 

Portret - modefotografie

omgaan met modellen

350€

Zaterdag

14/09/24

Van 9u30 – 18u00 

Fotograferen met 

natuurlijk licht 

350€

Storrytelling

Foto met een verhaal

Wordt verwacht 

Jou eigen

fashion shoot

Productie/styling /make-up/fotografie

Wordt verwacht 

Wij kijken er naar uit jullie te begeleiden

bottom of page